U.K.K.

U.K.K.

Täältä löydät Puuhamaahan liittyviä usein kysyttyjä kysymyksiä, sekä Puuhamaan säännöt. Jollet löydä vastausta täältä, voit soittaa info numeroomme 019 7748 100 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Puuhamaa Safety Instructions

Kuka tämän paikan omistaa?

Puuhamaan suomalainen emoyhtiö on Puuharyhmä Oyj jonka taas omistaa espanjalainen huvipuistoalan suurkonserni Aspro Ocio A.S

Onko käteisennosto mahdollista puiston alueella?

Ikävä kyllä käteisen nostaminen ei ole mahdollista Puuhamaan alueella. Lähin pankkiautomaatti löytyy Tervakosken keskusta-alueelta.

Voinko maksaa pääsyliput liikuntaseteleillä?

Valitettavasti emme voi vastaanottaa liikuntaseteleitä maksuvälineenä.

Voiko puistoalueella maksaa pankki-/luottokortilla?

Puuhamaan alueella käyvät maksuvälineeksi yleisimmät maksukortit (Visa, Visa Electron, Amex…). Huomioithan kuitenkin, että kärrymaksuksi (4€) kelpaa vain käteinen. Puistoalueella käteisen nostaminen ei ikävä kyllä ole mahdollista.

Missä ja milloin voi nähdä Puuhanallen?

Puuhanalle esiintyy päivittäin Loopsterin edustalla klo 12:00, 13:30, 15:00, 16:30 ja 18:00

Missä voidaan kuuluttaa ?

Kuulutukset tehdään Info-pisteestä. Viranomaisten määräyksestä voimme kuuluttaa vain hätätapauksissa (esim. eksyneen pikkulapsen vanhempia, mutta ei 15-vuotiaan pojan kaveria).

Saanko tuoda omia eväitä / juomia?

Omien eväiden nauttiminen ja grillaaminen puistoalueella on sallittua. Ravintolan tilat ovat kuitenkin pääasiassa varattu ravintolan asiakkaille. Lasipullojen tuominen vesipuistoon on kielletty sirpalevaaran vuoksi. Omien alkoholijuomien tuominen Puuhamaahan on myös ehdottomasti kiellettyä. Puu- ja kaasugrillien sekä ruokailukatosten sijainnit näet puistoalueen kartasta.

Saanko  tuoda koiran Puuhamaan?

Koirat ovat tervetulleita puistoon, kunhan ne pidetään kytkettyinä, ja jätökset korjataan. Koiria ei saa viedä sisätiloihin, eikä vesipuistoon.

Ovatko vedet lämpimiä ja puhtaita?

Vesipuiston kaikki vedet ovat lämmitettyjä. Kunnan terveystarkastajat samoin kuin oma henkilökuntamme valvoo säännöllisesti, että vesipuistomme vedet ovat alan vaatimusten mukaiset.

Saako vesipuistoon tuoda omia leluja / kellukkeita?

Kyllä, vesipuistoon voi tuoda omia kellukkeita ja vesileluja.

Miksei saunaan saa mennä uima-asu päällä?

Uima-asussasi on aina klooria ja bakteereita. Mennessäsi lämpimään saunaan uima-asusi kanssa, haihtuu kloorivesi ja bakteerit hengitysilmaan ja leviää saunan lauteille ja seinille. Tämän vuoksi myös uima-asun pitäminen kädessä saunassa on epähygieenistä.

Onko liukumäissä ikä- tai kokorajoituksia?

Liukumäissä ei ole varsinaisia ikä- tai kokorajoituksia. Rajoituksia aiheuttaa lähinnä altaiden syvyys (max. 100cm), Aikuisen kanssa pienikin lapsi voi mennä turvallisesti lähes kaikkiin vesiliukumäkiin.

Saako lastenvaunuja tai vetokärryjä tuoda vesipuistoon?

Lastenvaunuja ja -rattaita ja vetokärryjä voi tuoda vesipuistoon. Ravintolan tiloihin vaunut ovat myös tervetulleita.

Osta liput!

Katso nettihintamme

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Tällä hetkellä: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C