U.K.K.

Usein Kysytyt Kysymykset

Täältä löydät Puuhamaahan liittyviä usein kysyttyjä kysymyksiä, sekä Puuhamaan säännöt. Jollet löydä vastausta täältä, voit soittaa info numeroomme 020 5010 100 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected]

 

Kuka tämän paikan omistaa?

Puuhamaan suomalainen emoyhtiö on Puuharyhmä Oyj jonka taas omistaa espanjalainen huvipuistoalan suurkonserni Aspro Ocio A.S

Onko käteisennosto mahdollista puiston alueella?

Käteistä voi nostaa kärrymaksua ja säilytyslokeroita varten. Valitettavasti muu käteisen nostaminen ei ole mahdollista Puuhamaan alueella. Lähin pankkiautomaatti löytyy Tervakosken keskusta-alueelta.

Voinko maksaa pääsyliput liikuntaseteleillä?

Valitettavasti emme voi vastaanottaa liikuntaseteleitä maksuvälineenä.

Voiko puistoalueella maksaa pankki-/luottokortilla?

Puuhamaan alueella käyvät maksuvälineeksi yleisimmät maksukortit (Visa, Visa Electron, Amex…). Huomioithan kuitenkin, että kärrymaksuksi (4€) kelpaa vain käteinen.

Missä ja milloin voi nähdä Puuhanallen?

Puuhanalle esiintyy päivittäin Loopsterin edustalla (info-pisteen edessä) klo 12:00, 13:30, 15:00, 16:30 ja 18:00

Missä voidaan kuuluttaa ?

Kuulutukset tehdään Info-pisteestä. Viranomaisten määräyksestä voimme kuuluttaa vain hätätapauksissa (esim. eksyneen pikkulapsen vanhempia, mutta ei 15-vuotiaan pojan kaveria).

Saanko tuoda omia eväitä / juomia?

Omien eväiden nauttiminen ja grillaaminen puistoalueella on sallittua. Ravintolan tilat ovat kuitenkin pääasiassa varattu ravintolan asiakkaille. Lasipullojen tuominen vesipuistoon on kielletty sirpalevaaran vuoksi. Omien alkoholijuomien tuominen Puuhamaahan on myös ehdottomasti kiellettyä. Puu- ja kaasugrillien sekä ruokailukatosten sijainnit näet puistoalueen kartasta.

Saanko tuoda koiran Puuhamaan?

Koirat ovat tervetulleita puistoon, kunhan ne pidetään kytkettyinä, ja jätökset korjataan. Koiria ei saa viedä sisätiloihin, eikä vesipuistoon.

Ovatko vedet lämpimiä ja puhtaita?

Vesipuiston kaikki vedet ovat lämmitettyjä. Kunnan terveystarkastajat samoin kuin oma henkilökuntamme valvoo säännöllisesti, että vesipuistomme vedet ovat alan vaatimusten mukaiset.

Saako vesipuistoon tuoda omia leluja / kellukkeita?

Kyllä, vesipuistoon voi tuoda omia kellukkeita ja vesileluja.

Miksei saunaan saa mennä uima-asu päällä?

Uima-asussasi on aina klooria ja bakteereita. Mennessäsi lämpimään saunaan uima-asusi kanssa, haihtuu kloorivesi ja bakteerit hengitysilmaan ja leviää saunan lauteille ja seinille. Tämän vuoksi myös uima-asun pitäminen kädessä saunassa on epähygieenistä.

Onko liukumäissä ikä- tai kokorajoituksia?

Liukumäissä ei ole varsinaisia ikä- tai kokorajoituksia. Rajoituksia aiheuttaa lähinnä altaiden syvyys (max. 100cm), Aikuisen kanssa pienikin lapsi voi mennä turvallisesti lähes kaikkiin vesiliukumäkiin.

Saako lastenvaunuja tai vetokärryjä tuoda vesipuistoon?

Lastenvaunuja ja -rattaita ja vetokärryjä voi tuoda vesipuistoon. Ravintolan tiloihin vaunut ovat myös tervetulleita.

Miten lipunmyynti on avoinna?

Lipunmyynti avautuu samalla kun puisto aukeaa. Lipunmyynti sulkeutuu ennen puiston sulkeutumista, jonka jälkeen voit ostaa lipun lipunmyynnin viereiseltä jäätelökioskilta tai info-pisteeltä.

Mitä lippuun sisältyy ja saanko rannekkeen?

Puuhamaan lippuun sisältyy kaikki toiminnot Puuhamaan alueella myös vesipuisto. Puuhamaassa ei ole käytössä rannekkeita. Jos haluat poistua alueelta päivän aikana saat lipunmyynnistä leiman, jota näyttämällä pääset takaisin alueelle.

En käytä laitteita enkä mene uimaan, tarvitsenko lipun?

Kaikilla Puuhamaan alueelle tulijoilla tulee olla ostettuna lippu.

Saako alueelta poistua ja palata takaisin saman päivän aikana?

Kyllä, Puuhamaan lippu on voimassa koko päivän ja päivän aikana saat kulkea alueelta ja alueelle vapaasti. Poistuessasi alueelta pyydäthän lipunmyynnistä leiman. Leima näyttämällä pääsee takaisin alueelle.

Miten FunTour- ja HappyPass -lippu on voimassa?

Fun-Tour: FunTour-lippu on voimassa aina kyseisen kesäkauden jona se on ostettu. Puuhamaasta tai Puuhamaan verkkokaupasta ostettu FunTour-lippu tulee käyttää ensin Puuhamaahan. Lipussa, jolla pääset myöhemmin Serenaan on merkitty Serenan kesäkauden viimeinen aukiolopäivä. Tarkistathan Serenan aukioloajat heidän omilta nettisivuiltaan.

 

HappyPass: HappyPass eli seuraavan päivän lipun voit käyttää Puuhamaahan valitsemanasi päivänä ensimmäisen vierailun jälkeen. HappyPass on voimassa sen kesäkauden jona ensimmäisen vierailu on tehty. HappyPass lipun voit ostaa Puuhamaasta paikanpäältä.

Voinko ostaa seuraavan päivän lipun ensimmäisen vierailun aikana?

Toisen päivän lipun voit ostaa ensimmäisen Puuhamaa vierailusi aikana lipunmyynnistä, myymälästä tai lipunmyynnin viereiseltä jäätelökioskilta.

Minkälaiset pukuhuoneet Puuhamaassa on?

Puuhamaan vesipuistosta löytyy kaksi pukuhuonetta. Toinen naisille ja toinen miehille. Erillisiä ryhmäpukuhuoneita ei valitettavasti ole.

Miten lukolliset pukukaapit/säilytyslokerot toimivat?

Säilytyslokerot/pukukaapit toimivat 2€ kolikolla. Varaa siis mukaan kolikko tai voit myös vaihtaa rahaa käteistä tai korttia vastaan Puuhamaan lipunmyynnissä tai lipunmyynnin viereisellä jäätelökioskilla. 2€ kolikko palautuu kaapista jokaisella avauskerralla. Voit siis käyttää samaa kolikkoa. Yksi kaappi riittää noin kahdelle hengelle tavaroiden määrästä riippuen.

Missä on löytötavarapiste?

Löytötavarapiste on Puuhamaan info-pisteen yhteydessä.

Missä sijaitsee ensiapupiste?

Ensiapupiste sijaitsee Puuhamaan info-pisteellä.

Missä sijaitsee info-piste?

Puuhamaan info-piste sijaitsee heti puiston sisäänkäynnin läheisyydessä. Kun saavut alueelle näet majakkatornin sekä Loopster-laitteen. Info-piste sijaitsee näiden laitteiden vieressä olevassa punaisessa rakennuksessa.

Mitä ruokailumahdollisuuksia Puuhamaasta löytyy?

Lisätietoa Puuhamaan ravintoloista ja kioskeista löydät täältä: https://www.puuhamaa.fi/myymala-ravintola-yms/

Avustajakäytäntö

Yksilöllistä tukea tarvitsevan vammaisen maksavan asiakkaan avustaja saa maksuttoman sisäänpääsyn puiston alueelle ja pääsee maksutta avustettavan kanssa altaisiin ja aktiviteetteihin. Vammaisen henkilön tulee osoittaa avustajan tarpeensa EU:n vammaiskortilla, jossa on A-merkintä avustettavan tarpeesta.

Minkä ikäinen lapsi tarvitsee pääsylipun?

Puuhamaan alueelle pääsevät ilmaiseksi 0-2-vuotiaat lapset. Sisäänpääsylipun tarvitsee siis kolme vuotta täyttänyt lapsi ja sitä vanhemmat.

Osta liput!

Katso nettihintamme

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Tällä hetkellä: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C