fi en ru

Myymälä, ravintola yms.

Puuhabear eating from the buffet

 

Myymälä

Myymälästä löydät Puuhapäivän parhaat matkamuistot sekä paljon muuta hupaisaa tai hyödyllistä. Laajan leluvalikoiman lisäksi myymälästä löytyy muun muassa pyyhkeitä, hattuja ja sadetakkeja. Myymälästä voit myös lähettää puuhakkain terveisin varustetun postikortin!

Myymälä sijaitsee Ravintolan vieressä (kartalla numero 21.)

 

 

Ravintola

Ravintolan noutopöytä tarjoaa mielin määrin ruokaa ja juomaa samalla hinnalla. Tarjolla on salaattipöydän lisäksi muun muassa lihapullia, nakkeja, ranskalaisia, pizzaa, kanaa sekä tietysti niin paljon virvoitusjuomia kuin haluat. Hinta sisältää myös jälkiruokakahvin tai kaakaon.

Noutopöydän hinnat ovat 14,00€ 12 vuotta täyttäneiltä ja 9,00€ 3-11 -vuotiailta. Alle 3-vuotiaille ruokailu on maksuton.

Ravintola on avoinna klo 12:00-17:00.

Ravintolan löydät Puhvetin takaa, Myymälän vierestä (kartalla numero 20).

 

 

Puhvetti

Puhvetti sijaitsee puiston sisäänkäynnin läheisyydessä, samassa rakennuksessa Infon kanssa. Puhvetin valikoimaan kuuluu muun muassa hampurilaisia, nugetteja, lihapullia ja ranskalaisia. Makeannälkää voi tyydyttää jäätelön tai pullan sekä erilaisten kylmien ja lämpimien juomien avulla.

 

shop_&_cafe_the_Puhvetti_grill_&_cafe

 

Grilli

Grilli sijaitsee puiston koilliskulmassa, liikennekaupungin ja trampoliinien läheisyydessä. Grillin valikoimaan kuuluu Puhvetin tavoin muun muassa hampurilaisia, nugetteja, lihapullia ja ranskalaisia. Makean ystäville tarjolla on muun muassa jäätelöä ja pullaa kahvin tai kaakaon kera. Grillin tiloissa on myös sisäleikkipaikka.

 

 

Kioskit

Kioskin löydät vesipuiston alueelta lasten altaan vierestä (kartalla numero 4), tai muun puiston alueelta Lentävien lautasten (kartalla numero 40) läheisyydestä. Kioskien valikoimasta löytyy suolaista pikkupurtavaa, kuten hotdogeja ja lihapiirakoita, mutta myös jäätelöä ja makeisia sekä lajitelma erilaisia kylmiä ja lämpimiä juomia.

 

 

Kärryparkki

Vetokärryjen avulla eväät ja muut onnistuneen puuhapäivän takaavat tarvikkeet kulkevat mukana vaivattomasti. Kärrymaksu 4€, josta pantin osuus 2€. Pantti (2€) palautetaan kärryn palautuksen yhteydessä. Kärryparkki sijaitsee puiston sisäänkäynnin yhteydessä, lipunmyynnin takana.

Kärryparkki sulkeutuu 10 minuuttia puiston sulkeutumisen jälkeen. Lunastathan panttisi ennen kärryparkin sulkeutumista.

Huom. Kärrymaksuksi kelpaa vain käteinen

Huomioithan, että puistoalueella käteisen rahan nostaminen ei ole mahdollista

 

Säilytyslokerot

Lukollisen lokeron sisällä tavarat pysyvät tallessa päivän aikana. Lokerot toimivat 2€ kolikolla, joka palautuu käytön jälkeen.

Huomioithan, että puistoalueella käteisen rahan nostaminen ei ole mahdollista

 

Sivuston käytön parantamiseksi käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeet.| OK Lisätietoja.