Myymälä, ravintola yms.

Myymälä ja Ruokapaikat

Puuhanalle

Myymälä

Myymälästä löydät Puuhapäivän parhaat matkamuistot sekä paljon muuta hupaisaa tai hyödyllistä. Laajan leluvalikoiman lisäksi myymälästä löytyy muun muassa pyyhkeitä, hattuja ja sadeviittoja. Myymälästä voit myös lähettää puuhakkain terveisin varustetun postikortin!

Myymälä sijaitsee Ravintolan vieressä kohtaamispaikan läheisyydessä.

 

Ravintola

Ravintolan noutopöytä tarjoaa mielin määrin ruokaa ja juomaa samalla hinnalla. Tarjolla on salaattipöydän lisäksi muun muassa makaroni-pastavuokaa, nakkeja, lihapullia, ranskalaisia, pizzaa ja kanaa. Ravintolasta löytyy vaihtoehtoja myös kasvissyöjille.  Virvoitusjuomia voit nauttia aterian yhteydessä niin paljonkuin haluat. Hinta sisältää myös jälkiruokakahvin.

Noutopöydän hinnat 2024:

  • Aikuiset: 18,50 €
  • Lapset 3-12 vuotta: 11,50 €
  • Lapset alle 3-vuotta syövät ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

Ravintola on avoinna klo 12:00-17:00. (8.6-14.6. klo 12-15)

  • Oikeus aukioloaikojen muutoksiin pidätetään.

 

Puhvetti

Puhvetti sijaitsee puiston sisäänkäynnin läheisyydessä, samassa rakennuksessa Infon kanssa. Puhvetin valikoimaan kuuluu muun muassa hampurilaisia, nugetteja, lihapullia ja ranskalaisia. Makeannälkää voi tyydyttää jäätelön tai pullan sekä erilaisten kylmien ja lämpimien juomien avulla.

Puhvetti on avoinna päivittäin 10-19. (Ruokatarjoilu 11-18.30).

  • Oikeus aukioloaikojen muutoksiin pidätetään.

 

Grilli

Grilli sijaitsee puiston perällä, liikennekaupungin ja trampoliinien läheisyydessä. Grillin valikoimaan kuuluu Puhvetin tavoin muun muassa hampurilaisia, nugetteja, lihapullia ja ranskalaisia. Makean ystäville tarjolla on muun muassa jäätelöä ja pullaa kahvin kera.  Grillin tiloissa on myös sisäleikkipaikka.

Grilli on avoinna juhannuksen jälkeen aurinkoisina päivinä.

  • Oikeus aukioloaikojen muutoksiin pidätetään.

Kioskit

Puuhamaan alueelta löytyy useita kioskeja, joista voit ostaa niin jäätelöä, virvokkeita kuin muita herkkuja. Sauakioskin, kenttäkioskin ja junakioskin tarkan sijainnin voit tarkistaa Puuhamaan kartasta.

Kioskien aukiolo vaihtelee sään mukaisesti.

 

 

Osta liput!

Katso nettihintamme

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Tällä hetkellä: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C