Myymälä, ravintola yms.

Myymälä, ravintola yms.

Puuhanalle

Myymälä

Myymälästä löydät Puuhapäivän parhaat matkamuistot sekä paljon muuta hupaisaa tai hyödyllistä. Laajan leluvalikoiman lisäksi myymälästä löytyy muun muassa pyyhkeitä, hattuja ja sadeviittoja. Myymälästä voit myös lähettää puuhakkain terveisin varustetun postikortin!

Myymälä sijaitsee Ravintolan vieressä (kartalla numero 25.)

 

Ravintola

Ravintolan noutopöytä tarjoaa mielin määrin ruokaa ja juomaa samalla hinnalla. Tarjolla on salaattipöydän lisäksi muun muassa mararoni-pastavuokaa, nakkeja, lihapullia, ranskalaisia, pizzaa ja broilerinkoipinuijia. Ravintolasta löytyy vaihtoehtoja myös kasvissyöjille.  Virvoitusjuomia voit nauttia aterian yhteydessä niin paljonkuin haluat, ja hinta sisältää myös jälkiruokakahvin.

Noutopöydän hinnat ovat 16,50€ 12 vuotta täyttäneiltä ja 10,50€ 3-11 -vuotiailta. Alle 3-vuotiaille ruokailu on maksuton maksavan aikuisen seurassa.

Ravintola on avoinna klo 12:00-17:00. (11-17.6. klo 12-15)

 

Puhvetti

Puhvetti sijaitsee puiston sisäänkäynnin läheisyydessä, samassa rakennuksessa Infon kanssa. Puhvetin valikoimaan kuuluu muun muassa hampurilaisia, nugetteja, lihapullia ja ranskalaisia. Makeannälkää voi tyydyttää jäätelön tai pullan sekä erilaisten kylmien ja lämpimien juomien avulla.

 

Grilli

Grilli sijaitsee puiston koilliskulmassa, liikennekaupungin ja trampoliinien läheisyydessä. Grillin valikoimaan kuuluu Puhvetin tavoin muun muassa hampurilaisia, nugetteja, lihapullia ja ranskalaisia. Makean ystäville tarjolla on muun muassa jäätelöä ja pullaa kahvin kera.  Grillin tiloissa on myös sisäleikkipaikka.

 

Kioskit

Puuhamaan alueelta löytyy useita kioskeja, joista voit ostaa niin jäätelöä, virvokkeita kuin muita herkkuja. Kioskien sijainnit löytyvät Puistoalueen kartasta.

 

Kärryparkki

Vetokärryjen avulla eväät ja muut onnistuneen puuhapäivän takaavat tarvikkeet kulkevat mukana vaivattomasti. Kärrymaksu 4€, josta pantin osuus 2€. Pantti (2€) palautetaan kärryn palautuksen yhteydessä. Kärryparkki sijaitsee puiston sisäänkäynnin yhteydessä, lipunmyynnin takana.

Kärryparkki sulkeutuu 10 minuuttia puiston sulkeutumisen jälkeen. Lunastathan panttisi ennen kärryparkin sulkeutumista.

Huom. Kärrymaksuksi kelpaa vain käteinen

Huomioithan, että puistoalueella käteisen rahan nostaminen ei ole mahdollista

 

Säilytyslokerot

Lukollisen lokeron sisällä tavarat pysyvät tallessa päivän aikana. Lokerot toimivat 2€ kolikolla, joka palautuu käytön jälkeen.

Huomioithan, että puistoalueella käteisen rahan nostaminen ei ole mahdollista

 

Osta liput!

Katso nettihintamme

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Tällä hetkellä: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C