Kesälomalla Puuhamaahan

Kesälomalla Puuhamaahan

Puuhamaa avasi porttinsa asiakkaille ensimmäisen kerran 1984 ja sen jälkeen Puuha-nalle on viettänyt riemukkaita kesiä lukemattomien perheiden kanssa. Puuha-kesä lähestyy kovaa vauhtia ja kaikki Puuhamaan autot, veneet, ja muut laitteet, puhumattakaan vesipuiston mäistä ja altaista, odottavat juuri sinun vierailuasi!

Muista seurata sivujamme! Vielä ennen kesää, nettikauppaamme on tulossa huippu-edullisia lipputarjouksia Puuharyhmän kaikkiin puistoihin!

 

Puuhamaassa on tarjolla, jos jonkin näköistä tekemistä, vaikka useammaksikin päiväksi. Ajopelejä löytyy sekä maalle, että vesille, niin moottori- kuin muskelikäyttöisinäkin. Lisäksi alueelta löytyy lukemattomia erilaisia pomppulaitteita, kiipeilyratoja, liukumäkiä ja kaikkea muuta kivaa. Päivän kruunaa vierailu Puuhamaan monipuolisessa vesipuistossa, jossa on hurja määrä erilaisia vesiliukuja ja altaita. Polskimisen lomassa voi käydä nauttimassa saunojen tai jätti-porealtaan lämmöstä.

 

Puuhamaa on huippu paikka juuri sinulle ja seurueellesi! Tekemistä löytyy kaiken ikäisille, aina pikku taaperosta aikuisiin asti! Puuhamaa ei ole kaukana mistään ja tarjolla olevien aktiviteettien määrä ja monipuolisuus on Suomen paras! Voit liikkua Puuhamaassa omaan tahtiisi, joko vauhdilla laitteesta toiseen edeten tai sitten rauhallisempaan tahtiin, vaikka viheralueilla oman piknik-peittosi päällä rentoutuen ja Puuhamaan grillejä käyttäen. Me olemme täällä sinua varten, tervetuloa Puuhamaahan!

Puuha-Nallen allekirjoitus

Osta liput!

Katso nettihintamme

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Tällä hetkellä: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C