fi en ru

Kesälomalla Puuhamaahan

Kesälomalla Puuhamaahan

Tervakosken Puuhamaa täytti tänä vuonna 35 vuotta ja kuten jokaisena kesänä aikaisemminkin, kiitämme kaikkia kävijöitä käynnistä ja toivotamme tervetulleeksi uudelleen ensi kesänä! Porttien avaus kaudelle 2020 on ehkä lähempänä kuin juuri nyt osaa arvatakaan ja tällöin veneet, autot, radat, puistot ja vesipuistot odottavat vierailuasi. Edullisin mahdollisuus tähän on juuri nyt, ennakkomyynti avataan Black Friday -kampanjan tahdissa, ja Puuhamaan erityishintaisten ennakkolippujen lisäksi on tarjolla mm. kesäkausikortti Puuharyhmän kaikkiin puistoihin!

Puuhamaa pysyy ja paranee vuosittain, viimeisinä vuosina täydellisyys on lähestynyt mitä erilaisimpien huvipuistolaitteiden lisäyksinä 2016-2019 ja vesipuisto vesiliukumäkineen ja jättikokoisine porealtaineen tekee päivästä kuin päivästä hyvin Puuhapitoisen. Laajat puistoalueet tarjoavat mahdollisuuden yhdessäoloon piknikille suurella tai todella isolla porukalla, buffet-vaihtoehdot tekevät ruokailun järjestämisestä yhtä helpon kuin maukkaankin.

Koskee huvihalu sitten kaksi-, kolme-, tai nelipyöräistä vaihtoehtoa moottorilla tai ilman tai vaikka veneilyä sähköhinaajilla, polkuveneillä tai ihan soutaen, Puuhamaa on paikkasi. Puuhamaa ei ole kaukana mistään ja tarjolla olevien aktiviteettien määrä ja monipuolisuus on Suomen paras. Voit liikkua Puuhamaassa omalla vauhdilla tai sitten nauttia päivästä laajoissa puistoissa nurmikkoalueilla rentoutuen ja grilliä käyttäen. Me olemme täällä sinua varten, tervetuloa Puuhamaahan!

Puuha-Nalle

Sivuston käytön parantamiseksi käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeet.| OK Lisätietoja.