fi en ru

YLEISET MYYNTIEHDOT

Seuraavat ehdot koskevat kaikkia henkilöitä, jotka haluavat ostaa pääsylippuja Puuharyhmä Oyj: n verkkosivuilla:

1. Sähköisen viestinnän resursseja
Käyttäjät jotka käyttävät Puuharyhmä Oyj: n verkkosivuilla online-myyntialustan, tuntevat sähköisen viestinnän resursseja ja tuntevat kaikki tietoturva-asioita, jotka liittyvät mainittujen resurssien käyttöön. Käyttäjät sitoutuvat mainittujen elektronisten aineistojen käyttöön noudattaen voimassa olevia lakeja.

2. Pääsylippujen osto
Ostaessaan pääsylipun ostaja hyväksyy automaattisesti sääntöjä koskien mm turvallisuus-, pääsy- ja muita määräyksiä, jotka koskevat heidän vierailuaan kohteeseen. Pääsylippuja voi ostaa vain virallisilla verkkosivuilla. Lisäksi siinä tapauksessa, ei noudata näitä sääntöjä, ostaja täten ymmärtää ja hyväksyy yhtiön päätöksen estää pääsy tiloihin ja että heillä ei ole mitään oikeuksia korvauksiin, lainkaan. Lisäksi käyttäjät toteavat, että heillä on tarvittava oikeuskelpoisuus tulla noudattamaan näitä yleisiä ehtoja sekä käyttää ja tarvittaessa hyväksyä käyttöön tuotteita tai palveluja sivuston kautta mukaisesti erityisiä ehtoja, jotka saattavat käyttää. Mitä tulee edellä mainittuihin ehtoihin, käyttäjät toteavat tietävänsä, ymmärtävänsä ja hyväksyvänsä ne kokonaan. Käyttäjä vakuuttaa, että kaikki tiedot, joita tarjotaan käytön aikana sivuston ja erityisesti, joita käytetään oston aikana, että lipunostoprosessi on varmaa, totta, täydellistä ja tarkkaa.

3. Pääsylippu personointi ja tunnistaminen
Kaikki pääsyliput ovat henkilökohtaisia ja ei-siirrettävissä. Pääsylippuja on suojattava vedeltä ja / tai muilta nesteiden aiheuttamilta vahingoilta. On kiellettyä muuttaa tai kopioida pääsylippuja. Jokainen merkintyn lipun voi käyttää vain henkilö, jonka nimi ja sukunimi (et) on ilmoitettu lipussa. Lipunhaltijoita voidaan vaatia esittämään henkilöllisyystodistus/ID (esimerkiksi henkilökortti, ajokortti tai passi), jotta tunnistaminen on mahdollista. Vapaa-ajan keskus voi myös tarkistaa, ovatko pääsylipun käytettävissä käyttämällä viivakoodinlukijaa.

4. Tulostimen tyyppi
Tulostaakseen pääsylippua, tarvitset mustesuihku- tai lasertulostimen. Matriisitulostin ei takaa riittävää laatua. Pääsylippuja hyväksytään vain (joko mustavalkoinen tai värillinen) jos painettu laadun taso on vähintään 300 dpi, eikä painettu “luonnos” -tilassa. Ostaja on täysin vastuussa siitä, että pääsylipun tulostetaan A4- tai 8½ “x11” paperimuotoihin vakio-tyypin tulostimin, ja että mustekasetti tai väriaine omaa tarpeeksi mustetta koko lippuun.

5. Vaurioituneet pääsylippuja
Siinä tapauksessa, että valmistuneet kuvat tai viivakoodit vahingoittunut, pääsylippu peruuntuu. Jos on väärin tai vilpillisesti hankittu lippu tai lippuja (jotka viittaisivat vastaavaan valitukseen toimivaltaisten viranomaisten toimesta), Puuharyhmä Oyj pidättää oikeuden estää pääsy mainitun väärennettyjen tai vilpillisesti hankittu pääsylippujen haltijoille ja kustannusten korvaamista ei-väärennettyjen pääsylippujen osalta.

6. Mahdottomuus käyttää pääsylippuja johtuen Puuharyhmä Oyj: n ohjauksen ulkopuolelta:

  1. Siinä tapauksessa, että ostaja tekee virheen ja ostaa pääsylipun eri keskukseen, ostajalla ei ole oikeutta vaatia korvausta maksetusta määrästä mainitulle lipulle. Vastaavan keskuksen nimi on selvästi määritetty kussakin vaiheessa ostoprosessia. Kaikkien ostajien on tarkistettava nämä tiedot ennen ostoprosessinsa loppuunsaattamista.
  2. Epäsuotuisista sääoloista johtuva aukiolon päättäminen, että keskus on tarpeen sulkea portit käyttäjältä päästä laitoksiin, seuraa keskuksen määräyksiä tällaisissa tilanteissa, joita sovelletaan. Siinä tapauksessa, että ei ole pääsyä, joka johtuu epäsuotuisista sääoloista, lipun haltijan on pyydettävä puiston johtajan läsnäoloa porteilla. Muussa tapauksessa lipun haltija menettää kaikki oikeudet päästä keskukseen ja / tai korvaukseen.
  3. Siinä tapauksessa, että ostaja ei kykene käyttämään lippuja jotka johtuvat henkilökohtaisista syistä päästä keskukseen (kuten puutteellinen tulostuslaatu tai vaurioitunut liput) lipun haltijalla ei ole oikeutta vaatia korvausta maksettu määrä vastaan, koskien mainittuja käyttämättömiä lippuja.

7. Tekijänoikeussuoja
Kaikki sisältö Puuharyhmä Oyj: n verkkosivuilla ovat täysin suojattu tekijänoikeuslailla. Siksi mitään latauksia tai kopiot kaikista Puuharyhmä Oyj: n verkkosivuilla sivuja, tai sen osista, on sallittua ainoastaan, jos mitään muutoksia käyttöön ei ole tekijänoikeus ja muita suojattuja käyttöehtoja koskien. Siinä tapauksessa, että lataus tai kopio tehdään käyttäen muita resursseja, kaikki oikeudet liitetään liiteään pysyväksi Puuharyhmä Oyj:n omaisuudeksi kaikkina aikoina ja kaikissa tarkoituksissa. Ehdottomasti kiellettyä on käyttää Puuharyhmä Oyj: n verkkosivuilla sisällöstä kaupallisiin tarkoituksiin.

8. Vastuuvapaus
Puuharyhmä Oyj ja / tai vapaa-ajan keskukset vapautetaan kaikesta henkilökohtaisesta ja / tai materiaalista vahingoista, jotka ovat aiheutuneet virheellisen tilojen käytön, tai rikkomista koskevien määräysten ja standardien rikkosmisesta, ja koskien myös keskuksen käyttöä ja tiloja. Puuharyhmä Oyj ei takaa sivuillaan annettujen tietojen oikeellisuutta, olipa kyse todenperäisyydestä ja perusteellisuudesta. Puuharyhmä Oyj ei ole vastuussa aiheutuneista vahingoista jotka johtuvat tietoliikenteen virheistä, teknisistä ongelmista, järjestelmän vioista tai laittomasta käsittelystä, atk-järjestelmistä sijaintipaikasta riippumatta sekä koskien muita tämän tyypin häiriöitä. Lisäksi yhtiö pidetään harmittomia vastaan jonkinlaista vahinkoa aiheuttama virheellinen toiminta, keskeytys (mukaan lukien ylläpito) tai järjestelmän ylikuormitus. Tämän lisäksi Puuharyhmä Oyj pidetään vapaana vastuusta suorista ja / tai välillisistä vahingoista, jotka johtuvat palveluista ja / tai tietoliikenteestä niiden verkkosivuilla, paitsi jos vakavasta laiminlyönnistä ja / tai petoksia johtuen Puuharyhmä Oyj toiminnasta. Puuharyhmä Oyj pidetään myös vapaana vastuusta kolmansien osapuolten verkkosivuille aiheuttamista vahingoista. Puuharyhmä Oyj täten muistuttaa käyttäjää, että virheellinen toiminta voi johtaa ei-toivottuun vuorovaikutukseen muihin tuntemattomiin sivustoihin, Puuharyhmä Oyj ja että viimeksi mainittu ei ole vastuussa millään tavoin yhteydessä sisältöön, palveluihin ja ja muihin tarjottuihin ominaisuuksiin mainitun kolmannen osapuolen sivustoihin viitaten. Kaikki tieto jossa Puuharyhmä Oyj: n verkkosivuilla annetaan, on yksinomaan ja yksinomaisesti tarkoitettu yksityiseen käyttöön, ja lopullisena tarkoituksena saada tietoa työnhakijoille keskuksen vieraista. Me täten varoittamme käyttäjiä, että kaikki tiedot edellä mainituilla sivuilla voidaan muuttaa tai on muunnettu miten tahansa ilman ennakkovaroitusta.

9. Sovellettava laki
Nämä yleiset ehdot koskevat ainoastaan Suomen lakia. Kaikki osapuolten välisiä Puuharyhmä Oyj ja kuluttajan välisistä tai muista asioista johtuvat tai muuten tähn liittyvistä mitään sopimusta ja / tai näiden myyntiehtoja koskeva, saatetaan ratkaistavaksi yksinomaan Suomen toimivaltaisessa tuomioistuimessa.

Sivuston käytön parantamiseksi käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeet.| OK Lisätietoja.